Wat kan ik doen na het volgen van de puppy en/ of pubercursus?

Wat, na het volgen van de puppy en/ of pubercursus?

Misschien heeft u de smaak te pakken en ervaren hoe leuk het is voor de hond en voor u om, op basis van samenwerking, nog meer uit de relatie die u met de hond heeft opgebouwd, te halen.

Er zijn diverse mogelijkheden:

* Ben u sportief? Dan zijn de  Teamplayers misschien iets voor u. Op basis van diverse toestellen, zoals de kattenloop, hoogte en- breedtesprongen, de band enz. hebben we een stormbaan gecreëerd. Uiteraard doen we alle oefeningen los en dus is een basisgehoorzaamheid wel een vereiste.

Minimumleeftijd 10 maanden

* Wilt u wat rustiger aandoen, maar de hond toch mentaal belasten? Dan is de speurtraining misschien iets voor u! Buitengewoon geschikt voor drukke honden en honden die fysiek (nog) niet belast mogen worden. U bepaalt de lengte van het spoor en u bepaalt het tempo waarin het spoor uitgelopen wordt. Maar hoe leg je nou een spoor neer?

Minumumleeftijd 10 weken.

* Hebben u en uw hond plezier in het uitvoeren van Gehoorzaamheidsoefeningen? Dan kunt u meedoen aan de G& G training. Vereiste is wel dat u de puppy en pubercursus gevolgd heeft en de hond opgevoed heeft op basis van samenwerking en niet op basis van brokjes.

* Heeft u een stoere herder of ander type werkhond? Dan kunt u de werkhondentraining overwegen. Ook voor deze training is het volgen van een puppy en/ of pubercursus een eerste vereiste.

Minimumleeftijd 10 maanden.

Instructeur

Olga & Cees

Lestijden

Woensdag: 19:00 – 19:45 (beginners)
Zaterdag: 08:00 – 08:45 (beginners)
Zaterdag: 10:00 – 10:45 (gevorderden) (Vol)

Tarieven

Kosten instroom: â €125,- 10 aansluitende lessen
Kosten doorstroom: â € 100,- 10 aansluitende lessen